Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Christine Schouten is advocaat sinds 1996 en is tevens scheidingsbemiddelaar/mediator. Zij begeleidt u bij het maken van afspraken over de afwikkeling van de scheiding. Zij is gespecialiseerd op het gebied van het familierecht in brede zin. Christine is betrokken en gedreven en hanteert een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Tot haar cliënten behoren veelal (echtgenoten en partners van) werknemers, ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en expats.

o specialisatie opleiding familierecht
o specialisatie opleiding mediation
o aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocatenscheidingsmediators (www.verenigingfas.nl).

Chirstine Schouten is bereikbaar via:
Schouten@Haagrecht.nl
06-15205200 (kantoor: 070-2055900)

Als u gaat scheiden moeten er allerlei zaken worden geregeld. Wie 'krijgt' de kinderen? Kan ik in het huis blijven wonen? Krijg ik alimentatie? Moet ik alimentatie betalen? Hoe ziet mijn pensioen er straks uit? Hoe wordt het vermogen verdeeld? Een periode met veel vragen en onzekerheid. Het is belangrijk om u deskundig te laten bijstaan door een echt-scheidingsspecialist. Christine Schouten behartigt úw belangen. Zij adviseert, ondersteunt en procedeert voor u.

Christine Schouten is ook advocaat-mediator / echtscheidingsbemiddelaar. Zij bespreekt dan met u beiden hoe uw echtscheidingsregeling eruit komt te zien en begeleidt u bij het regelen van de gevolgen van de scheiding. Christine is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocatenscheidingsmediators (www.verenigingfas.nl).

Ook voor een second opinion kunt u bij Christine Schouten terecht. Het kan zijn dat u zich afvraagt of de alimentatieberekeningen wel kloppen of dat u graag de mening wilt van een (andere) deskundige over een voorstel dat u ontvangen heeft. Gebleken is dat met een andere kijk op de zaak vaak een beter resultaat behaald kan worden.

Goed juridisch advies vóóraf kan later veel problemen voorkomen. Als u bijvoorbeeld gaat samenwonen is het verstandig afspraken vast te laten leggen in een samenlevingscontract. Bijvoorbeeld wie wat betaalt, maar ook wat er gebeurt als de samenleving zou eindigen.

Met al uw familierechtelijke vragen kunt u terecht bij Christine Schouten. Neemt u contact op met Christine Schouten voor een kosteloos oriënterend gesprek:
Schouten@Haagrecht.nl of 070-2055900

Onderwerpen

Echtscheiding / ontbinding geregistreerd partnerschap / verbreking samenleving
Mediation / scheidingsbemiddeling
Kinder- en partneralimentatie
Boedelverdeling/verrekening
De gemeenschappelijke koopwoning
De onderneming
Pensioen
Zaken die betrekking hebben op kinderen (zoals gezag, co-ouderschap, omgang)
Vaderschap: vaststellen, erkennen of ontkennen
Erfrecht