Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Oud-werknemers Defensie kunnen geleden schade claimen

24-mrt-2020 Het gerechtshof in ’s-Hertogenbosch besloot onlangs dat vier voormalige onderhoudsmonteurs van Defensie de door hun werk..

Piloot onwel door ‘fume event’ tijdens landing

18-mrt-2020 Afgelopen januari raakte een co-piloot van British Airways onwel tijdens een landing op luchthaven Londen Heathrow. De c..

Bereikbaarheid

16-mrt-2020 In verband met de maatregelen rondom COVID-19 werken veel van onze advocaten momenteel thuis. Uiteraard zijn wij nog ste..

Financiële tegemoetkoming voor slachtoffers van geweld in jeugdzorg

9-mrt-2020 Mensen die als kind slachtoffer werden van geweld in de jeugdzorg, krijgen een financiële compensatie van 5.000 euro. De..


Spoorpersoneel onvoldoende voorbereid op aanrijdingen

2-mrt-2020 Uit een enquête onder 900 leden van de spoorvakbond VVMC blijkt dat machinisten en conducteurs zich onvoldoende voorbere..

Cursus Jeugdstrafrecht

28-feb-2020 Op vrijdag 13 en 20 maart 2020 organiseert Haagrecht Advocaten een cursus jeugdstrafrecht. Surf naar: www.romelingh.com ..

Steeds meer huidkanker door zonnebaden

19-feb-2020 Het gebruik van de zonnebank in Nederland moet aan banden worden gelegd. Dat stelt prof. Peter Huijgens op nieuwswebsite..

Exorbitant hoge smartengeldvergoeding na omvallen IKEA-kast

4-feb-2020 Een omgevallen IKEA-kast leidde in de Verenigde staten onlangs tot 46 miljoen dollar smartengeld. De zoon van een Califo..


Smartengeldvergoedingen voor psychische schadelicht gestegen

28-jan-2020 Uit uitspraken van rechters blijkt dat slachtoffers van een ongeval, medische misser of misdrijf hogere vergoedingen kri..

Bedrijven die giftige stoffen uitstoten veelvuldig in het nieuws

14-jan-2020 De afgelopen weken kopten diverse dagbladen over bedrijven in Nederland, die giftige stoffen uitstoten. Hierdoor is er m..

Meer letsel door vuurwerk dan vorig jaar

13-jan-2020 Het expertisecentrum VeiligheidNL meldt dat het aantal vuurwerkslachtoffers is gestegen ten opzichte van vorig jaar. Er ..

Luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor brandwonden door omvallen koffie

27-dec-2019 Het Europese Hof van Justitie heeft geoordeeld dat een luchtvaartmaatschappij aansprakelijk is voor het letsel dat een j..