Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Verlies van vrije tijd in toekomst financieel gecompenseerd?

15-aug-2019 Onlangs studeerde advocate Laura Kroese af op de vraag of er ook een prijskaartje moet hangen aan het verlies van vrije ..

Vacature: (gevorderd) Advocaat-stagiair(e) of Advocaat-medewerk(st)er letselschade

13-aug-2019 Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (gevorderd) Advocaat-stagiair(e) of Advocaat-medewerk(st)er letselschade De sec..

Ook vrijstelling voor vermogensrendementsheffing wenselijk

8-aug-2019 Onlangs heeft minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid Welzijn en Sport laten weten dat er per 1 januari 2020 een vrij..

Verzekeraar moet letselschade bijrijdster joyride vergoeden

1-aug-2019 De verzekeraar van een vrouw die in de auto stapte bij een vriendin die geen rijbewijs had, moet toch de letselschade ve..


Slachtofferhulp Nederland: ‘Motivering van smartengeld kan beter’

26-jul-2019 Onlangs kaartte Slachtofferhulp Nederland in de media de motivering van smartengeld aan. De organisatie is van mening da..

Minder claims voor Waarborgfonds Motorverkeer

2-jul-2019 Vorig jaar is het aantal schademeldingen bij het Waarborgfonds Motorverkeer met 3% omlaaggegaan, met uitzondering van de..

Letselschadevergoedingen vanaf 2020 van VIB uitgezonderd

26-jun-2019 Minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Hugo de Jonge, heeft in een brief aan de Tweede Kamer laten weten dat let..

Doden door foutieve informatie doos hartklepprothese

20-jun-2019 Elk jaar sterven zeven tot acht Nederlandse hartpatiënten doordat de diameter van de hartklep niet altijd correct op de ..


WHO erkent burn-out als beroepsziekte

18-jun-2019 De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de burn-out officieel erkend als zelfstandige beroepsziekte. Een burn-out is..

Onderzoek naar lange wachttijd arbeidsongeschikte veteranen

4-jun-2019 Ombudsman Reinier van Zutphen gaat onderzoek doen naar oud-militairen die tijdens hun diensttijd psychisch of lichamelij..

Burgers winnen relatief vaak rechtszaak om uitvoering Wmo

4-jun-2019 In rechtszaken over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) worden burgers in 41 procent van de gevallen in het geli..

Verzekeraar moet letselschade betalen na uit de hand gelopen burenruzie

27-mei-2019 De rechter oordeelde onlangs dat een man die een taakstraf kreeg voor een duw met ernstig letsel tot gevolg, daarmee gee..