Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

’Meer zwaar letsel door elektrisch rijden’

9-jul-2020 Steeds meer mensen schaffen een elektrische auto aan. Volgens onderzoekbureaus Trend-Rx en Automotive Insiders stijgt do..

Fonds Slachtofferhulp en ASP maken zich zorgen over slachtofferrechten in tijden van corona

19-jun-2020 Het coronavirus heeft de rechtspraak ernstig vertraagd. Naar schatting zijn op dit moment zo’n 40.000 rechtszaken uitges..

Van 100 werknemers Tilburgse chroom-6-werkplaats nog niets vernomen

17-jun-2020 Er is nog niets vernomen van zo’n 100 mensen die in aanmerking komen voor een uitkering omdat zij vroeger in Tilburg met..

Zorgplicht werkgever: ook op thuiswerken van toepassing

15-jun-2020 Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Ook als het om thuiswerken gaat hebben werkgevers een zorgplicht. Op gron..


Meer juridische bescherming voor zorgpersoneel

3-jun-2020 Hoogleraren Arbeidsrecht in Leiden Barend Barentsen en Stefan Sagel melden in NRC Handelsblad dat zorgpersoneel betere r..

Bayer verzet zich tegen klachten over onkruidverdelger Roundup

28-mei-2020 Bayer – de chemieproducent van de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup – blijft bij het standpunt dat gly..

Nabestaanden vliegtuigramp Germanwings eisen meer smartengeld

19-mei-2020 Vijf jaar geleden eiste een vliegramp met een Germanwings-toestel in Frankrijk 150 levens. De copiloot van het toestel c..

Betere hulp voor politiemedewerkers met PTSS

15-mei-2020 Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en de korpsleiding van de politie hebben vastgesteld dat de ondersteunin..


Verzekeraar moet deel schadevergoeding betalen na verkeersongeval

8-mei-2020 De voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland heeft besloten dat verzekeraar Allianz Benelux een voorschot o..

Strottenhoofdkanker toegevoegd aan ziektelijst chroom-6

21-apr-2020 Contact met chroom-6 kan leiden tot strottenhoofdkanker. Dat blijkt uit nader onderzoek door het Rijksinstituut voor Vol..

Nijmeegse oncoloog op non-actief na medische fouten

5-apr-2020 Een oncoloog van het Radboudumc in Nijmegen maakte fouten bij de behandeling van zo’n 45 patiënten...

Ziekenhuis aansprakelijk in zaak snijwond na spoedkeizersnede

2-apr-2020 De kantonrechter heeft bepaald dat het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven een schadevergoeding en de juridische kosten mo..