Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Gemeenten draaien op voor kosten letselschade

4-mei-2021 Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat verzekeraars gemeenten laten opdraaien voor letselschadekosten die deze zelf zou..

Geen erkenning aansprakelijkheid bij merendeel medische missers

19-apr-2021 In minder dan de helft van de zaken rondom medische missers wordt aansprakelijkheid erkend. Dit meldt consumentenprogram..

Kwart zorgpersoneel heeft financiële schade door coronabesmetting

2-apr-2021 Tijdens de eerste golf corona in maart 2020 liep meer dan de helft van het zorg- en welzijnspersoneel (57%) corona op. O..

Claim tegen Bayer voor schade door sterilisatiemiddel Essure

24-mrt-2021 Stichting Essure Claims meldt dat het farmaceutisch concern Bayer aanklaagt namens een groot aantal Nederlandse vrouwen...


Groeiremmers oorzaak onvruchtbaarheid en specifieke kankersoorten

16-mrt-2021 Onlangs maakte consumentenprogramma Radar een tv-item over groeiremmers. Deze blijken namelijk bij vrouwen te kunnen lei..

Mogelijk 15 miljoen euro schadevergoeding geëist in zaak Nour

12-mrt-2021 In de podcast ‘1-2-tje met Yves’ liet media-ondernemer Yves Gijrath weten dat de familie van Abdelhak Nouri een bedrag v..

FNV: ‘FFP2-mondkapje moet norm zijn in zorg’

5-mrt-2021 Het meerlaagse FFP2-mondkapje – waarvan bewezen is dat het beter beschermt tegen virussen – wordt niet verplicht in de z..

Lagere schadevergoeding voor agenten met PTSS

26-feb-2021 Vorig jaar kondigden de politie en minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een ruimhartiger beleid aan voor agen..


Zelfbenoemde letselschade-expert veroordeeld voor verduistering

23-feb-2021 Een man uit Enschede die zich uitgeeft voor letselschade-expert is veroordeeld tot 14 maanden celstraf. Hij gebruikte me..

Arbeidsongeschiktheidsuitkeringen volgens rechter geen letselschade-uitkeringen: belast in box 1

16-feb-2021 Onlangs oordeelde het Hof in Den Haag dat de arbeidsongeschiktheidsuitkeringen van een Nederlander terecht is belast. De..

€ 350.000 smartengeld toegewezen in mishandelingszaak

1-feb-2021 Onlangs is € 350.000 smartengeld toegekend aan een slachtoffer van een ernstige mishandeling. Tot op heden is dit het ho..

Afwikkeling letselschadeclaims veteranen neemt vaak jaren in beslag

25-jan-2021 Veteranenombudsman Reinier van Zutphen is van mening dat de behandeling van letselschadezaken binnen Defensie korter moe..