Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

RIVM: Tata Steel stoot veel meer gevaarlijke stoffen uit

15-feb-2022 Uit onderzoek van het RIVM is gebleken dat de uitstoot van Tata Steel stukken hoger is dan uit cijfers van de multinatio..

Wijzigingen arbeidsrecht per 1 januari 2022

2-feb-2022 VELE WIJZIGINGEN ARBEIDSRECHT. WERKGEVERS, LET OP!   Werkgevers let op! Er zijn een aantal belangrijke veranderin..

16-jarige met ernstig letsel niet verzekerd na scooterongeval

28-jan-2022 Een 16-jarige die door een ongeval met een scooter ernstig en langdurig letsel opliep, krijgt haar letselschade niet ver..

Medische missers onvoldoende onderzocht

19-jan-2022 Bij het gros van de medische calamiteiten doet de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) naar de oorzaak geen eigen on..


Schadevergoeding voor Action-werknemer na ontploft confettikanon

7-jan-2022 Een werknemer van een Action-filiaal in Amsterdam krijgt een schadevergoeding. In 2018 ontplofte tijdens werkzaamheden e..

Lachgas bij zo’n 1800 verkeersongelukken gevonden

16-dec-2021 In de afgelopen jaren zijn er tientallen gewonden en doden gevallen bij verkeersongelukken waarbij lachgas werd gevonden..

Beroepsziekte vaak niet tijdig (h)erkend

8-dec-2021 Een zieke oud-werkneemster van een Nederlandse kabelfabriek gaat in beroep tegen het vonnis van de rechtbank. Volgens de..

Leidse vestiging

1-okt-2021 Eric Brons en Jenny Visser zijn beiden geboren, getogen en nog steeds woonachtig in en rond Leiden.  Vanaf deze ma..


Werkgever moet meewerken aan einde slapend dienstverband langdurig zieke werknemer

8-nov-2019 Veel langdurig zieke werknemers in Nederland worden vaak tegen hun wil ook ná twee jaar arbeidsongeschiktheid in ..

De advocaten van Haagrecht zijn actief in de specialisatieverenigingen in de letselschadebranche

10-mei-2019 Arnoud Fuchs heeft zijn bestuursfunctie binnen de vereniging van Advocaten van Slachtoffers van Personenschade (ASP) na ..