Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Verzekeraar moet smartengeld betalen vanwege harde opstelling in letselzaak

8-mrt-2022 Verzekeraar Allianz is door de rechtbank Den Haag berispt vanwege een twaalf jaar durende letselschadezaak. Volgens de r..

RIVM: Tata Steel stoot veel meer gevaarlijke stoffen uit

15-feb-2022 Uit onderzoek van het RIVM is gebleken dat de uitstoot van Tata Steel stukken hoger is dan uit cijfers van de multinatio..

Wijzigingen arbeidsrecht per 1 januari 2022

2-feb-2022 VELE WIJZIGINGEN ARBEIDSRECHT. WERKGEVERS, LET OP!   Werkgevers let op! Er zijn een aantal belangrijke veranderin..

16-jarige met ernstig letsel niet verzekerd na scooterongeval

28-jan-2022 Een 16-jarige die door een ongeval met een scooter ernstig en langdurig letsel opliep, krijgt haar letselschade niet ver..


Medische missers onvoldoende onderzocht

19-jan-2022 Bij het gros van de medische calamiteiten doet de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) naar de oorzaak geen eigen on..

Schadevergoeding voor Action-werknemer na ontploft confettikanon

7-jan-2022 Een werknemer van een Action-filiaal in Amsterdam krijgt een schadevergoeding. In 2018 ontplofte tijdens werkzaamheden e..

Lachgas bij zo’n 1800 verkeersongelukken gevonden

16-dec-2021 In de afgelopen jaren zijn er tientallen gewonden en doden gevallen bij verkeersongelukken waarbij lachgas werd gevonden..

Leidse vestiging

1-okt-2021 Eric Brons en Jenny Visser zijn beiden geboren, getogen en nog steeds woonachtig in en rond Leiden.  Vanaf deze ma..