Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Profiel

De Leidse letselschadeadvocaat mr. Brons is gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Ook verhaalt hij schade voor zorgverzekeraars (regres ziektekosten) en werkgevers (regres loonschade). Hij behaalde de Postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade aan de LSA Grotius Academie en kon daarmee lid worden van de belangrijkste specialistenverenigingen in letselschade: de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA); de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Daarnaast is hij lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Van 2013 tot 2019 was hij hiervan bestuurslid en vanaf 2019 lid van de Raad van Advies. Naast zijn dagelijkse werk is hij zanger (bas/bariton) in diverse koren, lid van de commissie Bijzonder Kerkenwerk Leiden en secretaris van stichting Cathedral Organ Leiden.

Hij heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het hoofdrechtsgebied Letselschaderecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Brons is bereikbaar via brons@haagrecht.nl en op 06-24693350. Woont u in de buurt van Leiden, neem dan ook een kijkje op https://bronsenvisser.nl


Disciplines


Lidmaatschap specialistenverenigingen

  • ASP
  • LSA
  • WAA

Alle medewerkers