Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

borstimplantaten letselschade pip

3 maart 2014

Het Duitse keuringsbedrijf, TÜV Rheinland, dat PIP-borstimplantaten goedkeurde is door de Franse rechtbank eind 2013 veroordeeld tot betaling van een schadevergoeding aan vrouwen die slachtoffer zijn geworden van de PIP-implantaten. De Franse rechter veroordeelt het keuringsbedrijf tot betaling van een voorschot van € 3.000,- aan de slachtoffers. Het gewezen vonnis is ook van toepassing voor slachtoffers buiten Frankrijk.

Naast TÜV Rheinland zijn er mogelijk nog andere aansprakelijke partijen aan te wijzen. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland.

Haagrecht Advocaten en het Meldpunt Klachten Siliconen
Haagrecht Advocaten is door het Meldpunt Klachten Siliconen benaderd om slachtoffers van PIP-implantaten van juridische bijstand te voorzien. Haagrecht Advocaten beschikt over een letselschadeteam, waarin negen ervaren letselschadeadvocaten (waarvan 3 LSA advocaten) nauw samenwerken en waar de persoonlijke bijstand van het slachtoffer voorop staan.

Contact
Bent u slachtoffer geworden van PIP-implantaten en heeft u juridische bijstand nodig in het verhalen van uw schade, neem dan vrijblijvend contact op met Haagrecht Advocaten. Wij zijn per telefoon (070-3141900) en per e-mail (algemeen@haagrecht.nl) bereikbaar. U kunt vragen naar mr. J.H.C. Visser.

Wij zijn u graag van dienst!


Meer nieuwsberichten