Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Profiel

Julian Klein Molekamp is een echte strafrechtspecialist en heeft in die hoedanigheid al meerdere grote onderzoeken op zijn naam staan (o.a. 26Coleman, Rodius, Genet, El Salvador, K2 en Carnaliet). Hij staat zowel particulieren als ondernemers bij in zaken waar het gaat om: - Openlijk geweld & mishandeling;
- Moord & doodslag;
- Drugs;
- Wapens & munitie;
- Zeden;
- Wegenverkeerswetzaken;
- Fraude.

Door zijn jarenlange ervaring bij zowel een middelgroot kantoor in Utrecht als het Openbaar Ministerie weet hij in elke zaak snel tot de kern te komen en de verdediging op te zetten. Zijn praktijk bestaat dan ook veelal uit terugkomende cliƫnten.

Naast het strafrecht adviseert en procedeert hij ook over Commerciƫle Contracten zoals: - Aandeelhoudersovereenkomsten;
- Distributieovereenkomsten;
- DBA-overeenkomsten;
- Overeenkomsten van aanneming van werk;
- Overeenkomsten van opdracht;
- Franchiseovereenkomsten.

Julian werkt vooral op basis van strategie, korte lijnen en grondige kennis van zowel het dossier als de nieuwste ontwikkelingen. Heeft u vragen of een lopende zaak? Schroom niet om direct contact op te nemen.

Zaken worden zowel gedaan op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging / Pro Deo) als op betalende basis.

Julian heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het hoofdrechtsgebied strafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Julian is vanwege zijn specialisme zowel lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) als de Haagse vereniging van Strafrecht Advocaten (HVSA).

Mr Klein Molekamp is bereikbaar via Kleinmolekamp@haagrecht.nl en op 06-42158821.


Disciplines


Alle medewerkers