Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden

Letselschadevergoeding aan agent met PTSS netto uitgekeerd

16-jun-2022 Een voormalig politieagent die door zijn werk een posttraumatische stressstoornis (PTSS) opliep, kreeg in 2016 schadever..

Duizenden mensen raken jaarlijks gewond tijdens werk

14-mei-2022 Van het klem komen zitten in een machine tot het oplopen van een beroepsziekte. Ieder jaar overlijden er in Nederland 4...

FNV wil op korte termijn fonds voor zorgpersoneel met Long COVID

7-apr-2022 Eind februari maande de FNV minister Helder van Langdurige Zorg en Sport per brief om op korte termijn een fonds in het ..

Verzekeraar moet smartengeld betalen vanwege harde opstelling in letselzaak

8-mrt-2022 Verzekeraar Allianz is door de rechtbank Den Haag berispt vanwege een twaalf jaar durende letselschadezaak. Volgens de r..


RIVM: Tata Steel stoot veel meer gevaarlijke stoffen uit

15-feb-2022 Uit onderzoek van het RIVM is gebleken dat de uitstoot van Tata Steel stukken hoger is dan uit cijfers van de multinatio..

Wijzigingen arbeidsrecht per 1 januari 2022

2-feb-2022 VELE WIJZIGINGEN ARBEIDSRECHT. WERKGEVERS, LET OP!   Werkgevers let op! Er zijn een aantal belangrijke veranderin..

16-jarige met ernstig letsel niet verzekerd na scooterongeval

28-jan-2022 Een 16-jarige die door een ongeval met een scooter ernstig en langdurig letsel opliep, krijgt haar letselschade niet ver..

Medische missers onvoldoende onderzocht

19-jan-2022 Bij het gros van de medische calamiteiten doet de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) naar de oorzaak geen eigen on..


Schadevergoeding voor Action-werknemer na ontploft confettikanon

7-jan-2022 Een werknemer van een Action-filiaal in Amsterdam krijgt een schadevergoeding. In 2018 ontplofte tijdens werkzaamheden e..

Leidse vestiging

1-okt-2021 Eric Brons en Jenny Visser zijn beiden geboren, getogen en nog steeds woonachtig in en rond Leiden.  Vanaf deze ma..